VaNe-blogissa kirjoittaa Varga-Neményi ry:n kouluttaja tai joku muu aktiivinen "vanettaja" luokkansa kuulumisia. Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan VaNe-blogiin, ota yhteyttä Anniinaan (yhteystiedot löytyvät täältä).
Facebookissa Varga-Neményi ry. Vanettajat eli Varga-Neményi -menetelmästä kiinnostuneet henkilöt voivat liittyä ilman yhdistyksen jäsenyyttäkin Fb-ryhmään. Ryhmässä voi muun muassa jakaa ja saada matematiikan opetukseen liittyviä ideoita, kysellä, kertoa ja keskustella ajankohtaisista asioista sekä verkostoitua. 

 

 

Kirstin koulun 5. luokkalaiset ovat kertailleet desimaalilukuja palaten ja leikkien.

Desimaaliluvuilla pelailuun voit tutustua OpenIdeat-blogissa.
http://openideat.blogspot.fi/2017/10/desimaaliluken-kertailua-vitosten-kanssa.html

   

Syyskuinen aurinkoinen perjantai.. juuri sellainen päivä kuin voisi kuvitella opettajien kiireen vilkkaan karkaavan koulupäivän jälkeen viikonlopun viettoon nauttimaan syksyn viimeisistä lämpimistä aja aurinkoisista päivistä. Niinhän sitä luulisi, totuus on kuitenkin toisenlainen. Kello 14.30...

Rakennetaan, piirretään, tutkitaan ja luokitellaan kappaleita ja kuvioita. Luokitellaan kappaleet lieriöihin, kartioihin ja muihin kappaleisiin. Tutustutaan tarkemmin suorakulmaiseen särmiöön. (Espoon OPS 4. lk)

Rakennetaan, piirretään, tutkitaan ja luokitellaan kappaleita ja kuvioita. Tutustutaan...

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus