Varga-Neményi ry

Yhdistys edistää toiminnallaan lasten matematiikan oppimista ja opettamista unkarilaisella Varga−Neményi -opetusmenetelmällä. Yhdistys mm. suomalaistaa ja kustantaa menetelmän mukaisia oppimateriaaleja, järjestää seminaareja menetelmää käyttäville tai sitä soveltaville opettajille, ylläpitää kouluttajapankkia ja tekee yhteistyötä opettajien täydennyskoulutusta järjestävien tahojen kanssa. Yhdistys tukee opetusmenetelmään liittyvää tutkimusta. 

Varga–Neményi -yhdistys ry on suomalaisten opettajien vuonna 2005 perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on suomalaistaa unkarilainen Varga–Neményi -opetusmenetelmä suomalaisten opettajien ja oppilaiden käyttöön.

Yhdistys suomalaistaa, kustantaa ja myy menetelmän mukaisia oppimateriaaleja, järjestää seminaareja ja haluaa edistää menetelmän tutkimusta Suomessa. Yhdistys tekee yhteistyötä opettajien täydennyskoulutusta järjestävien tahojen kanssa.  Kouluttajapankista voi saada menetelmään perehtyneet ja sitä käyttävät kouluttajat. 

Varga-Neményi-yhdistys julkaisi vuonna 2010 5-vuotisjuhlakirjan, kirjan voi ladata pdf:nä täältä.

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus