Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.

Rekisteriseloste päivitetty 18.5.2018

Rekisterin ylläpitäjä

Varga-Neményi ry

Yläkallionrinne 4 C

02760 Espoo

 

Y-tunnus 2023243-1

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Tanja Mäenpää

sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., nimi ilman ääkkösiä

Rekisterin nimi

Varganemenyi.fi jäsenrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Yhdistyksen jäsenrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään yhdistyksen jäsenyyden ja yhteydenottojen hoitamiseksi sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

Henkilötietojen käsittely perustuu yhdistyslain 1989/503 11 §:ään ja henkilötietolain 1999/523 8 §:n 1 momentin alakohtiin 4) ja 5).

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä seuraavat tiedot:

  • nimi

  • sähköpostiosoite

  • puhelinnumero

  • jäsenmaksun maksaminen

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi ne tiedot, jotka jäsen itse ilmoittaa ilmoittautuessaan. Lisäksi tietoja kertyy yhdistyksen toiminnan yhteydessä jäsenmaksujen käsittelyn osana.

Rekisterin käyttö

Käyttäjärekisterissä olevia henkilötietoja käytetään jäsenviestintään.

Rekisterin tietolähteet

Käyttäjätiedot rekisteriin tulevat käyttäjän rekisteröityessä Varganemenyi.fi-sivustolla jäseneksi.  

Rekisterin luovutus

Käyttäjärekisteri on luottamuksellinen ja ylläpitäjän käytössä. Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin säilytys

Rekisteriä säilytetään suomalaisella salasanasuojatulla tietokantapalvelimella. Rekisteritiedot voivat olla myös teknisesti ylläpitäjän valtuuttaman teknisen tuen saatavilla tarvittaessa. Valtuutettu ylläpito toimii aina ylläpitäjän lukuun. Rekisterinpitäjä pyrkii pitämään järjestelmän tietoturva tasoa yllä päivittämällä sen aina tietoturvallisimpaan versioon tai muuten varmistamaan tietokannan turvallisuuden. Rekisteristä voi olla rekisterinpitäjällä varmuuskopio paikassa johon ei ole ulkopuolisilla pääsyä.

Tarkistusoikeus

Käyttäjällä on pyynnöstä oikeus tarkistaa tiedot, jotka hänestä rekisterissä säilytetään. Käyttäjällä on myös mahdollisuus päivittää tietonsa sivuston kautta. Tietojen tarkistamiseksi käyttäjän tulee olla yhteydessä rekisterinpitäjään.

Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Kielto-oikeus

Käyttäjällä on mahdollista poistaa tiedot käyttäjärekisteristä lähettämällä poistopyynnön sähköpostilla tai lähettämällä allekirjoitetun pyynnön rekisterinpitäjän osoitteeseen. Käyttäjätietojen poiston jälkeen ei yhdistyksen jäsenosion käyttäminen ole enää mahdollista.

Ilmoitusvelvoite henkilötietojen tietoturvaloukkauksesta

Rekisterinpitäjän on ilmoitettava henkilötietoihin kohdistuvista tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaiselle 72 tunnin kuluessa. Mikäli loukkauksesta on todennäköisiä haittavaikutuksia rekisteröidylle, on rekisterinpitäjän ilmoitettava tapahtuneesta myös rekisteröidylle.

Evästeet

Sivustolla on käytössä evästiedostot, joilla järjestelmä yksilöi käyttäjän selaimen ja siten mahdollistaa sivuston eri toiminnot kuten sisäänkirjautumisen. Lisäksi sivustolla käytetään kolmannen osapuolen evästeitä, käytännössä mm. Google Analytics -kävijäseurantaa, joka käyttää evästeitä kävijämäärien mittaamiseen. Lisäksi mahdolliset muut sivuston toiminnalliset lisäosat voivat tulevaisuudessa käyttää evästetiedostoja, näitä lisäosia voivat olla erilaiset sosiaalisen median sovellukset. Evästetiedostoja käsitellään täysin automaattisesti järjestelmässä, eikä rekisterinpitäjä pysty tunnistamaan niistä sivuston käyttäjää.

Sivuston käyttäjä voi halutessaan estää omassa Internet-selaimessaan evästeiden käytön, mutta tuolloin emme voi varmistaa että sivuston toiminnot ovat käyttäjän käytettävissä. Evästetiedostot käyttäjä voi myös tyhjentää itse käyttämänsä Internet-selaimen ohjeiden mukaisesti.

 

 

Kirjaudu jäsensivuille

Elli

Varga-Neményi -menetelmän mukaisien oppimateriaalien ja toimintamateriaalien hankintapaikka on ELLI Early Learning Oy.  

Näiden lisäksi opetuksessa käytetään monia pelejä ja materiaaleja, joita voi hankkia oppimisen monipuolistamiseksi ja tueksi.

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus