Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan!

Varga-Neményi ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa asiasta kiinnostunut henkilö. Jäsenten tuki on yhdistykselle tärkeää. Yhdistyksen toiminta pysyy vireänä ja laajenee jäsenmäärän kasvaessa. Jäseniä on jo yli 800!

Liittyminen onnistuu täyttämällä rekisteröitymiskaavake. Rekisteröitymisen yhteydessä sinut ohjataan maksamaan jäsenmaksu verkkopankkiin. Siirry verkkopankista PALAA MYYJÄN PALVELUUN, jolloin sinut ohjataan takaisin yhdistyksen sivulle. Paluu yhdistää maksun yhdistyksen jäsenpalveluun ja sen jälkeen saat jäsensivujen käyttäjätunnuksen ja salasanan välittömästi sähköpostiisi. 

Huomio! Myös vanhat jäsenet rekisteröityvät jäsenmaksukäytännön uudistuksen yhteydessä vuoden 2018 alussa uudestaan jäseniksi rekisteröitymiskaavakkeella. Jäsenille ei enää lähetetä jäsenmaksulaskua vuoden alussa sähköpostilla.  

Jäsenedut

  • Jäsensivut ja opetusmateriaalit:
    Jäsenmaksun vuosittain maksavana jäsenenä rekisteröidyt samalla yhdistyksen jäsensivuille. Jäsensivuilla on runsaasti opetukseen liittyvää materiaalia, joka on tarkoitettu omaan käyttöön. Tätä materiaalia ei julkaista muualla.

    Tiedotteet:
  • Jäsenenä saat myös tiedotteita suoraan sähköpostiisi. Tiedotteissa kerrotaan muun muassa uusista koulutuksista, seminaareista, materiaaleista ja julkaisuista. 

  • Alennukset: 
    ELLI Early Learning Oy antaa Varga-Neményi ry:n jäsenille 6 %:n alennuksen kaikista ei-kumppanituotteista. Lisätietoja löydät jäsensivuilta.  

Yhdistys järjestää jäsenilleen ja muillekin asiasta kiinnostuneille muun muassa kesäseminaareja, vargajaisia eli iltapäivätapaamisia menetelmää käyttäville opettajille, sekä lukuvuoden alussa kertauspäiviä. Nämä kasvokkain tapahtuvat kohtaamiset ovat tärkeitä verkostoitumisen paikkoja ja mahdollistajia. Yhdistys myös tukee mahdollisuuksien mukaan menetelmään liittyvää tutkimusta.

Yhdistys ylläpitää kouluttajapankkia, josta hankitaan menetelmäkoulutuksiin asiansa osaavat kouluttajat. Menetelmän mukaista koulutusta voi antaa vain yhdistyksen oma kouluttaja.

Tapahtumakalenterin löydät täältä...

Jäsenmaksu

Vuoden 2018 jäsenmaksu on 15,00 €. Jäsenmaksu maksetaan rekisteröitymisen yhteydessä verkkopankin kautta.     

Facebookissa Varga-Neményi ry. Vanettajat eli Varga-Neményi -menetelmästä kiinnostuneet henkilöt voivat liittyä ilman yhdistyksen jäsenyyttäkin Fb-ryhmään. Ryhmässä voi muun muassa jakaa ja saada matematiikan opetukseen liittyviä ideoita, kysellä, kertoa ja keskustella ajankohtaisista asioista sekä verkostoitua. 

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus