Oppikirjat, oppaat ja liitteet

Varga-Neményi -menetelmän mukaisia materiaaleja on saatavana luokille 1-4. Matematiikkaa-oppilaan kirjojen käyttöä ohjaavat Opettajan tienviitta -oppaat sisältävät oppisisältöjen toteuttamiseen liittyvien harjoitusten lisäksi myös menetelmäopillisia ajatuksia. Alkuopetuksen tueksi on olemassa myös ostettavaa kuva-arkkimateriaalia. Kolmannen ja neljännen luokan Opettajan tienviittojen Powerpointit ja muuta materiaalia löydät täältä.

Menetelmän periaatteisiin tutustuminen ja niiden mukainen opetuksen järjestäminen onnistuu helpommin, jos opettaja osallistuu pitkäkestoiseen menetelmäkoulutukseen. Koulutukseen osallistuminen auttaa opettajaa kokonaisuuden hahmottamisessa sekä leikkien, tehtävien ja harjoitteiden ohjaamisessa. Pelkästään oppaisiin ja oppilaan kirjoihin tutustumalla käytännön toteuttaminen omassa opetusryhmässä on haasteellista. Kuitenkaan materiaalien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka opettaja ei olisi osallistunut koulutukseen. 

Materiaalia kustantaa Varga-Neményi ry ja sitä myy ELLI Early Learning Oy.

 

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus