Vuosi 2018 on Varga-Neményi ry:ssä pelien vuosi. Pelit ovat myös kesäseminaarin teemana. Tiistaina keskitytään alkuopetuksen peleihin ja keskiviikkona ovat vuorossa isompien oppilaiden pelit. Pelejä pelataan niin sisällä kuin ulkona. Kaikille yhteisten pajojen lisäksi seminaarissa on tarjolla kaksi valinnaista työpajaa Tutustu Varga–Neményi-menetelmään-paja, joka on suunnattu menetelmää tuntemattomille osallistujille sekä erityisopetus-paja, jossa pohditaan Varga- Neményi-menetelmän käyttöä erityisopetuksen näkökulmasta.

Lisätietoja tulevista tapahtumista tai suoraan alla olevalla linkillä: 

https://varganemenyi.fi/ajankohtaista/tapahtumat/116-lohja-pelialya-alypeleja-kesaseminaari?date=2018-06-05-09-00

Oletko saanut VaNe-symmetriapelin kuutiot ja peilit jossakin Varga-Neményi ryn:n tilaisuudessa tai koulutuksessa? Peli- ja työskentelyohjeet löydät täältä.

 

Voit ladata Varga-Neményi -menetelmästä kertovan esittelyn tästä.

Powerpointtia voi käyttää, kun menetelmästä ja sen periaatteista kerrotaan esimerkiksi opettajakollegoille tai oppilaiden vanhemmille omassa koulussa.

Käyttämisestä ilmoitetaan, kuka käytti, milloin ja missä, kuinka monta...

Aina ajankohtaista ja uudelleen löydettyä: Suomi-Unkari seuran sivuilta löytyi artikkeli vuodelta 2012 Ulla-Maijan kokemuksista Varga-Neményi -menetelmästä. Hieno ja innostava juttu edelleen! Löydät jutun täältä...

 

Varga-Neményi ry lämpimästi onnittelee kahta taitavaa pedagogia, jotka ovat saaneet marraskussa 2015 merkittävän Varga Tamás Muistopalkinnon!

Márta Oravecz on meille suomalaisillekin tuttu 2000-luvun alkupuolen innostavana alkuopetuksen sisältöjen kouluttajana. Márkiin olemme saaneet tutustua...

Alkuopetuksen oppimateriaaleista on otettu uudet painokset kesällä 2015. Niissä on huomioitu OPS 2016 tuomat muutokset. Osa oppilaista on saanut jo uuden painoksen mukaiset oppikirjat lukuvuodeksi 2015-2016. 

1. luokan materiaaleissa on lisätty numeroon seitsemän poikkiviiva ja muutamia tehtäviä...

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus