Alueyhteyshenkilöt

Varga-Neményi -yhdistyksen tavoitteena on rakentaa alueyhteyshenkilöverkosto. Alueyhteyshenkilöt ovat yhdistyksemme jäseniä, jotka ovat osallistuneet Varga-Neményi -koulutuksiin ja jotka haluavat viedä eteenpäin menetelmän mukaista matematiikan opetusta.
Alueyhteyshenkilöt voivat järjestää alueellaan vargajaisia eli menetelmää käyttävien tai siitä kiinnostuneiden opettajien iltapäiviä. Vargajaiset ovat pienimuotoisia tapaamisia omalla paikkakunnalla niille opettajille, jotka ovat osallistuneet Varga-Neményi -koulutuksiin. Tapaaminen voi olla esimerkiksi kokemusten vaihtoa, materiaalin valmistamista, lautapeli-ilta tai vaikka tulevan vanhempainillan valmistelua. Alueyhteyshenkilö suunnittelee ajan, paikan ja sisällön sekä tekee tarvittavat valmistelut. Jäsenillasta voidaan tiedottaa yhdistyksen kotisivujen ja/tai Fb:n kautta.
Alueyhteyshenkilö toimii yhteistyössä Varga-Neményi -hallituksen kanssa. Yhdistyksen hallitus valmistelee valmiin materiaalin kahteen jäseniltaan/vuosi. Yhdistys tukee vargajaisten pitämistä.

Jos olet kiinnostunut tästä toiminnasta, ota yhteyttä aluekoordinaattori Mira Tissariin (tissari.mira(at)gmail.com) ja kysy lisää.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus