Alueyhteyshenkilöt

Varga-Neményi -yhdistyksen tavoitteena on rakentaa alueyhteyshenkilöverkosto. Alueyhteyshenkilöt ovat yhdistyksemme jäseniä, jotka ovat osallistuneet Varga-Neményi -koulutuksiin ja jotka haluavat viedä eteenpäin menetelmän mukaista matematiikan opetusta.

Alueyhteyshenkilön tehtävänä on järjestää pienimuotoisia tapaamisia omalla paikkakunnalla niille opettajille, jotka ovat osallistuneet Varga-Neményi -koulutuksiin. Tapaaminen voi olla esimerkiksi kokemusten vaihtoa, materiaalin valmistamista, lautapeli-ilta tai vaikka tulevan vanhempainillan valmistelua.

Alueyhteyshenkilö suunnittelee ajan, paikan ja sisällön sekä tekee tarvittavat valmistelut. Jäsenillasta voidaan tiedottaa yhdistyksen kotisivujen ja/tai Fb:n kautta.

Alueyhteyshenkilö toimii yhteistyössä Varga-Neményi -hallituksen kanssa.

Yhdistyksen hallitus valmistelee valmiin materiaalin kahteen jäseniltaan/vuosi.

Kirjaudu jäsensivuille

Elli

Varga-Neményi -menetelmän mukaisien oppimateriaalien ja toimintamateriaalien hankintapaikka on ELLI Early Learning Oy.

Näiden lisäksi opetuksessa käytetään monia pelejä ja materiaaleja, joita voi hankkia oppimisen monipuolistamiseksi ja tueksi.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus