Oletko saanut VaNe-symmetriapelin kuutiot ja peilit jossakin Varga-Neményi ryn:n tilaisuudessa tai koulutuksessa? Peli- ja työskentelyohjeet löydät täältä.

 

Voit ladata Varga-Neményi -menetelmästä kertovan esittelyn tästä.

Powerpointtia voi käyttää, kun menetelmästä ja sen periaatteista kerrotaan esimerkiksi opettajakollegoille tai oppilaiden vanhemmille omassa koulussa.

Käyttämisestä ilmoitetaan, kuka käytti, milloin ja missä, kuinka monta...

Aina ajankohtaista ja uudelleen löydettyä: Suomi-Unkari seuran sivuilta löytyi artikkeli vuodelta 2012 Ulla-Maijan kokemuksista Varga-Neményi -menetelmästä. Hieno ja innostava juttu edelleen! Löydät jutun täältä...

 

Varga-Neményi ry lämpimästi onnittelee kahta taitavaa pedagogia, jotka ovat saaneet marraskussa 2015 merkittävän Varga Tamás Muistopalkinnon!

Márta Oravecz on meille suomalaisillekin tuttu 2000-luvun alkupuolen innostavana alkuopetuksen sisältöjen kouluttajana. Márkiin olemme saaneet tutustua...

Alkuopetuksen oppimateriaaleista on otettu uudet painokset kesällä 2015. Niissä on huomioitu OPS 2016 tuomat muutokset. Osa oppilaista on saanut jo uuden painoksen mukaiset oppikirjat lukuvuodeksi 2015-2016. 

1. luokan materiaaleissa on lisätty numeroon seitsemän poikkiviiva ja muutamia tehtäviä...

Kirjaudu jäsensivuille

Elli

Varga-Neményi -menetelmän mukaisien oppimateriaalien ja toimintamateriaalien hankintapaikka on ELLI Early Learning Oy.  

Näiden lisäksi opetuksessa käytetään monia pelejä ja materiaaleja, joita voi hankkia oppimisen monipuolistamiseksi ja tueksi.

Our website is protected by DMC Firewall!