VERKKOKURSSI / 1. lk Varga-Neményi-menetelmäkurssi

Kategoria
Koulutus
Päivä
2.8.2021 00:00 - 25.4.2022 00:00
Tapahtumapaikka
GoogleMeet
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kotisivu
Liite

Kurssin tavoitteena on antaa opettajalle valmiudet opettaa 1. luokan matematiikkaa 2016 opetussuunnitelman ja unkarilaisen Varga–Neményi -menetelmän mukaisesti. Kurssilla perehdytään menetelmän periaatteisiin sekä teoreettisesta että käytännön näkökulmasta suomalaisen opetussuunnitelman mukaan ja sitä laajentaen. Menetelmä perustuu lapsen omakohtaisiin matematiikkakokemuksiin. Menetelmässä pohjustetaan monipuolisesti matemaattista ajattelua. Lisätietoa menetelmästä www.varganemenyi.fi ja http://solmu.math.helsinki.fi/opetus.html.

Koulutus koostuu videovälitteisistä livekoulutuksista, ohjatuista tehtävistä ja harjoituksista, keskustelusta ja itsenäisesti omassa luokassa kokeiltavista tehtävistä. Tukea menetelmän käyttämiseen on saatavilla koulutukseen osallistujille perustettavassa omassa Fb- ryhmässä. Parhaan hyödyn koulutuksesta saa, jos opettaa juurikin 1. luokkaa ja pystyy heti kokeilemaan koulutuksen oppeja käytännön työssään.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet: LATAA LIITE!

 
 

Kaikki päivät

  • Alkaen 2.8.2021 00:00 päättyen 25.4.2022 00:00

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus