ESPOO / VaNe-neliömetri

Kategoria
Koulutus
Päivä
7.5.2019 17:15 - 19:00
Tapahtumapaikka
Villa Elfvik - Villa Elfvik, Espoo
Paikkoja yhteensä
30
Paikkoja vapaana
16
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ulko-opet ry:n ja Varga-Neményi ry:n yhteisessä koulutuksessa tutustutaan matematiikan opettamiseen ulkona etenkin VaNe-neliömetriä harjoituksissa, leikeissä ja peleissä hyödyntäen. Koulutus pidetään ulkona, Villa Elfvikin pihapiirissä. Koulutus on ilmainen Ulko-opet ry:n ja Varga-Neményi ry:n jäsenille (jomman kumman jäsenyys riittää), muille osallistujille koulutuksen hinta on 10 €, joka sisältää lämpimät mehut ja pientä makeaa. Oma muki mukaan!

Varga-Neményi ry:n uusin tuote on Educassa lanseerattu VaNe-neliömetri, joka on monipuolinen materiaali matematiikan opettamiseen ulkona. Materiaali soveltuu parhaiten käytettäväksi oppilaiden kanssa 2. luokasta ylöspäin aina yläkouluun asti. VaNe-neliömetriin voit tutustua ja sen voit tilata ELLI Early Learningistä.

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu oikeassa ylälaidassa olevan "ilmoittaudu"-painikkeen kautta. Koulutukseen mahtuu enintään 30 osallistujaa.

 

 

 
 

Kaikki päivät

  • 7.5.2019 17:15 - 19:00

Kirjaudu jäsensivuille

Elli

Varga-Neményi -menetelmän mukaisien oppimateriaalien ja toimintamateriaalien hankintapaikka on ELLI Early Learning Oy.  

Näiden lisäksi opetuksessa käytetään monia pelejä ja materiaaleja, joita voi hankkia oppimisen monipuolistamiseksi ja tueksi.

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus