ESPOO / VaNe-neliömetri

 Ilmoittautuminen suljettu
 
25
Kategoria
Koulutus
Päivä
7.5.2019 17:15 - 19:00
Tapahtumapaikka
Villa Elfvik - Villa Elfvik, Espoo
Paikkoja yhteensä
30
Paikkoja vapaana
5
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ulko-opet ry:n ja Varga-Neményi ry:n yhteisessä koulutuksessa tutustutaan matematiikan opettamiseen ulkona etenkin VaNe-neliömetriä harjoituksissa, leikeissä ja peleissä hyödyntäen. Koulutus pidetään ulkona, Villa Elfvikin pihapiirissä. Koulutus on ilmainen Ulko-opet ry:n ja Varga-Neményi ry:n jäsenille (jomman kumman jäsenyys riittää), muille osallistujille koulutuksen hinta on 10 €, joka sisältää lämpimät mehut ja pientä makeaa. Oma muki mukaan!

Varga-Neményi ry:n uusin tuote on Educassa lanseerattu VaNe-neliömetri, joka on monipuolinen materiaali matematiikan opettamiseen ulkona. Materiaali soveltuu parhaiten käytettäväksi oppilaiden kanssa 2. luokasta ylöspäin aina yläkouluun asti. VaNe-neliömetriin voit tutustua ja sen voit tilata ELLI Early Learningistä.

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu oikeassa ylälaidassa olevan "ilmoittaudu"-painikkeen kautta. Koulutukseen mahtuu enintään 30 osallistujaa.

 

 

 
 

Kaikki päivät

  • 7.5.2019 17:15 - 19:00

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus