VANTAA / 2. luokan matematiikkaa Varga–Neményi -menetelmällä

Kategoria
Koulutus
Päivä
31.7.2019 00:00 - 18.9.2019 00:00
Tapahtumapaikka
Ilolan koulu, Vantaa - Ilolan koulu, Vantaa
Liite

Kurssin tavoitteena on antaa opettajalle valmiudet opettaa 2. luokan matematiikkaa 2016 opetussuunnitelman ja unkarilaisen VargaNeményi - menetelmän mukaisesti. Kurssilla perehdytään menetelmän periaatteisiin sekä teoreettisesta että käytännön näkökulmasta suomalaisen opetussuunnitelman mukaan ja sitä laajentaen. Menetelmä perustuu lapsen omakohtaisiin matematiikkakokemuksiin. Menetelmässä pohjustetaan monipuolisesti matemaattista ajattelua. Lisätietoa menetelmästä www.varganemenyi.fi ja http://solmu.math.helsinki.fi/opetus.html.

Koulutuksen hinta on 300 € (sisältää alv. 24 %). Kurssihintaan sisältyy värillinen Opettajan tienviitta 2a ja 2b OPS 2016 ja ne toimitetaan kurssipaikalle kurssin järjestäjän toimesta. Kurssimaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Jos työnantaja maksaa kurssimaksusi, ota selville työnantajan verkkolaskuosoite (OVT-tunnus sekä viite) ennen ilmoittautumista, sillä nämä laskutustiedot täytyy täyttää ilmoittautumislomakkeeseen. Paperisia laskuja emme lähetä.

Matka- ja ruokailukuluista osallistuja vastaa itse. Ruokailu tapahtuu omin eväin tai lähistöllä olevissa lounaspaikoissa.

LISÄTIEDOT JA OHJEET ILMOITTAUTUMISESTA: LATAA LIITE!

 
 

Kaikki päivät

  • Alkaen 31.7.2019 00:00 päättyen 18.9.2019 00:00

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus