HELSINKI / Matematiikan oppimisvaikeuksien tukeminen 1. luokalla Varga–Neményi -menetelmän avulla

Kategoria
Koulutus
Päivä
2.9.2019 00:00
Tapahtumapaikka
Helsinki - Helsinki
Liite

Koulutuksen tavoitteena on antaa käytännön esimerkkejä matematiikan oppimisvaikeuksien havaitsemiseksi ja monipuolisia keinoja oppimisen solmukohtien avaamiseksi.

Koulutuspäivän näkökulma on niissä oppilaissa, joiden matematiikan oppimisessa näyttää olevan tavallista enemmän pulmia. Koulutuksessa kerrataan lyhyesti menetelmän pedagogiset periaatteet, annetaan keinoja havaita oppilaan hahmottamisen vaikeus ja joitakin ideoita siitä, miten oppilasta voidaan auttaa hahmottamisen pulmissa.

Koulutuksessa perehdytään siihen, miten oppilaan matematiikan osaamista voidaan kartoittaa 1. luokalla ja miten suunnitellaan ja toteutetaan matematiikan varhainen tuki. Lisäksi siellä esitellään materiaaleja, joita käytetään harjoitteissa ja joita matematiikan erityisopetuksessa on hyvä olla.

Koulutuksen hinta on 80 € (sisältää alv. 24 %). Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Jos työnantaja maksaa kurssimaksusi, ota selville työnantajan verkkolaskuosoite (OVT- tunnus sekä viite) ennen ilmoittautumista, sillä nämä laskutustiedot täytyy täyttää ilmoittautumislomakkeeseen. Paperisia laskuja emme lähetä.

Matka- ja ruokailukuluista osallistuja vastaa itse. Ruokailu tapahtuu omin eväin tai lähistöllä olevissa lounaspaikoissa.

LISÄTIEDOT JA OHJEET ILMOITTAUTUMISESTA: LATAA LIITE!

 
 

Kaikki päivät

  • 2.9.2019 00:00

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus