JOENSUU / Pisinkin matka alkaa ensimmäisestä askeleesta - kesäseminaari

Kategoria
Seminaari
Päivä
4.6.2019 09:00 - 5.6.2019 15:30
Tapahtumapaikka
Nepenmäen koulu, Joensuu - Kärpänkatu 7
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kotisivu

Pisinkin matka alkaa ensimmäisestä askeleesta
Varga-Neményi ry:n kesäseminaari
4.-5.6.2019
Joensuun Nepenmäen koulu, Kärpänkatu 7

Tervetuloa Joensuuhun ja Varga-Neményi ry:n perinteiseen kesäseminaariin!

Seminaarin teemana on mittaaminen, jota seminaari sisältää monessa muodossa. Lisäksi luvassa on paljon muutakin toimintaa niin sisällä kuin ulkona. Seminaarin ohjelma on suunnattu alakoulun opettajille.

Molemmat seminaaripäivät sisältävät neljä pajaa ja luennon menetelmään läheisesti liittyvästä uusimmasta tutkimuksesta. Eli yhteensä pääset seminaarissa osallistumaan kahdeksaan eri työpajaan!

Seminaarin hinta on Varga-Neményi ry:n jäsenille 75 € ja muille 90 €. Ilmoittautuminen avataan ei-jäsenille 8.4.2019 klo 9.00, mikäli paikkoja on jäljellä. (Jäseneksi ilmoittautuminen onnistuu täällä...) Seminaaripaketti sisältää kahden päivän seminaariohjelman, materiaalit sekä ateriat. Ateriapaketti sisältää lounaan ja kahvit molempina päivänä sekä tiistaina päivällisen. Seminaarin ohjelman ja menun löydät jäljempänä. Seminaarin osallistujille lähetetään s-postilla kysely ruokavaliosta ja laskutusosoitteesta huhtikuun aikana. 

Tutustu seminaariohjelmaan https://drive.google.com/file/d/1BIG9pIlWArwdpyuqhIX_iztsfDxSWHqp/view?usp=sharing  ja ilmoittaudu linkistä avautuvalla lomakkeella 1.5. mennessä https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCrDV51PQK2yHK3TS4rYr6rgcrHMi08CoszZtXlHPYZVkp0A/viewform?usp=sf_link

 Seminaariin mahtuu mukaan max. 120 osallistujaa.

 T. Varga-Neményi ry:n hallitus ja kouluttajat

 
 

Kaikki päivät

  • Alkaen 4.6.2019 09:00 päättyen 5.6.2019 15:30

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus