TURKU / 2. lk Varga-Neményi-koulutus

Kategoria
Koulutus
Päivä
7.9.2018 09:00 - 23.11.2018 15:00
Tapahtumapaikka
Turku - Turku, Suomi
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kotisivu

OPS 2016: alkuopetuksen matematiikan sisällöt uudistuivat

2.luokan matematiikkaa Varga–Neményi -menetelmällä

Aika: pe-la 7.-8.9.2018, pe-la 26.-27.10.2018 ja pe 23.11.2018 joka päivä klo 9-15, kurssin kokonaiskesto 30 hPaikka: Turku, tarkempi koulutuspaikka ilmoitetaan ilmoittautuneille kurssikirjeessä
Järjestäjä: Varga–Neményi ry
Kohderyhmä: erityis- ja luokanopettajat, kieli- ja kulttuuriryhmien opettajat, resurssiopettajat, koulunkäyntiavustajat

Osallistujamäärä: kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on 30 (max 40)
Kouluttajat: Varga–Neményi -menetelmäkouluttajat KM Heidi Gröhn, KM Tanja Mäenpää ja KM Anne Koskeno

Kuvaus: Kurssin  tavoitteena on antaa opettajille valmiudet opettaa 2. luokan matematiikkaa 2016 opetussuunnitelman ja ukarilainen Varga-Neményi-menetelmän mukaisesti. Kurssilla perehdytään menetelmän perusperiaatteisiin sekä teoreettisesta että käytännön näkökulmasta suomalaisen opetussuunnitelman mukaan ja sitä laajentaen. Menetelmä perustuu lapsen omakohtaisiin matematiikkakokemuksiin. Menetelmässä pohjustetaan monipuolisesti matemaattista ajattelua.

Lisätietoa menetelmästä www.varganemenyi.fi ja http://solmu.math.helsinki.fi/opetus.html.

Hinta ja materiaalit: Koulutuksen hinta on 380 € (sisältää alv. 24 %). Kurssihintaan sisältyy värillinen Opettajan tienviitta 2a ja 2b OPS 2016 ja ne toimitetaan kurssipaikalle kurssin järjestäjän toimesta. Kurssimaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Jos työnantaja maksaa kurssimaksusi, ota selville työnantajan verkkolaskuosoite (OVT-tunnus sekä viite) ennen ilmoittautumista, sillä nämä laskutustiedot täytyy täyttää ilmoittautumislomakkeeseen. Paperisia laskuja emme lähetä.

Matka- ja ruokailukuluista osallistuja vastaa itse. Ruokailu tapahtuu omin eväin tai lähistöllä olevissa lounaspaikoissa.

Muistathan, että jos maksat kurssin itse, voit vähentää kurssimaksun verotuksessasi. Verotuksessa voi vähentää myös ruokailu- ja matkakustannukset, mikäli työnantaja ei maksa päivärahoja ja matkakustannuksia.

Tiedustelut: koulutusvastaava Tanja Mäenpää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuminen: Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.8.2018. Tieto kurssin toteutumisesta sekä osallistumisvahvistus ja kurssikirje lähetetään sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Osallistujan voi myös vaihtaa.

Täytä ilmoittautumislomake osoitteessa https://goo.gl/forms/rPQQyI2TnSzPmy4r2

 
 

Kaikki päivät

  • Alkaen 7.9.2018 09:00 päättyen 23.11.2018 15:00

Kirjaudu jäsensivuille

Elli

Varga-Neményi -menetelmän mukaisien oppimateriaalien ja toimintamateriaalien hankintapaikka on ELLI Early Learning Oy.  

Näiden lisäksi opetuksessa käytetään monia pelejä ja materiaaleja, joita voi hankkia oppimisen monipuolistamiseksi ja tueksi.

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus