HELSINKI / 1. lk Varga-Neményi-koulutus

Kategoria
Koulutus
Päivä
1.8.2018 09:00 - 15.9.2018 15:00
Tapahtumapaikka
Helsinki - Helsinki, Suomi
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kotisivu

Aika: ke-pe 1.-3.8.2018, pe 31.8.2018 ja la 15.9.2018 joka päivä klo 9-15, kurssin kokonaiskesto 30 h
Paikka: Helsinki, tarkempi koulutuspaikka ilmoitetaan ilmoittautuneille kurssikirjeessä
Järjestäjä: Varga–Neményi ry
Kohderyhmä: erityis- ja luokanopettajat, kieli- ja kulttuuriryhmien opettajat, resurssiopettajat, koulunkäyntiavustajat

Osallistujamäärä: kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on 30 (max 40)

Kouluttajat: Varga-Neményi -menetelmäkouluttajat KM Tanja Mäenpää, KM Anniina Hakkarainen ja KM Anne Koskeno

Kuvaus: Kurssin tavoitteena on antaa opettajalle valmiudet opettaa 1. luokan matematiikkaa 2016 opetussuunnitelman ja unkarilaisen Varga–Neményi -menetelmän mukaisesti. Kurssilla perehdytään menetelmän periaatteisiin sekä teoreettisesta että käytännön näkökulmasta suomalaisen opetussuunnitelman mukaan ja sitä laajentaen. Menetelmä perustuu lapsen omakohtaisiin matematiikkakokemuksiin. Menetelmässä pohjustetaan monipuolisesti matemaattista ajattelua. Lisätietoa menetelmästä www.varganemenyi.fi jahttp://solmu.math.helsinki.fi/opetus.html.

Hinta ja materiaalit: Koulutuksen hinta on 380 € (sisältää alv. 24 %). Kurssihintaan sisältyy värillinen Opettajan tienviitta 1a ja 1b OPS 2016 ja ne toimitetaan kurssipaikalle kurssin järjestäjän toimesta. Kurssimaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Jos työnantaja maksaa kurssimaksusi, ota selville työnantajan verkkolaskuosoite (OVT-tunnus sekä viite) ennen ilmoittautumista, sillä nämä laskutustiedot täytyy täyttää ilmoittautumislomakkeeseen. Paperisia laskuja emme lähetä.

Matka- ja ruokailukuluista osallistuja vastaa itse. Ruokailu tapahtuu omin eväin tai lähistöllä olevissa lounaspaikoissa.

Muistathan, että jos maksat kurssin itse, voit vähentää kurssimaksun verotuksessasi. Verotuksessa voi vähentää myös ruokailu- ja matkakustannukset, mikäli työnantaja ei maksa päivärahoja ja matkakustannuksia.

Tiedustelut: koulutusvastaava Tanja Mäenpää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuminen: Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.7.2018. Tieto kurssin toteutumisesta sekä osallistumisvahvistus ja kurssikirje lähetetään sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Osallistujan voi myös vaihtaa.

Täytä ilmoittautumislomake osoitteessa https://goo.gl/forms/ItflNo2ZBaknbKfH2

 
 

Kaikki päivät

  • Alkaen 1.8.2018 09:00 päättyen 15.9.2018 15:00

Sivustollamme käytetään evästeitä.

Voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, mutta osa siuvston toiminnoista ei ole silloin käytössä. Lisätietoja käyttöehdoissamme

Sulje ilmoitus